2009. július 2., csütörtök

Gyereknevetéstől zengett "CSIPKÉS"

2009,június 15-22 között került sor újra a szegény gyerekek táboroztatására,nem messze Zabolától a mi kedvenc táborozó helyünkön ,CSIPKÉSBE.Több mint 70 gyerek vett részt az idei táborban. Önkéntesek,felügyelők és egy tettre kész igazgató több hónapon keresztül dolgozott azért hogy a gyerekek egy felejthetetlen élménnyel térjenek haza. Mi,az önkéntesek a felügyelők segítségével csoportokat alkottunk és így próbáltuk védeni a kis táborlakók testi,lelki épségét,míg a mi kis igazgatónk éjt nappallá téve óvott minket és a gyerekeket is egyaránt és közben megoldásokat keresett a táborban felmerülő problémákra.




A gyerekek a korai ébredés ellenére aktívan vettek részt a reggeli tornán,és egész nap mosolygó arccal,vidáman rohangáltak a táborban.Kipróbálhatták magukat sport vetélkedőkön,csoport játékokban,tánc és ének versenyeken,és a kreativitásukra,ötletességükre is szükségük volt a versenyekben és a maszkabálon is.






Esténként meseolvasással és esti beszélgetésekkel zártuk a napot.Utolsó este a takarodó kicsit elhúzódott és hatalmas tábortűzzel zártuk ezt az élményekben gazdag hetet.

.

A vasárnap sajnos hamar eljött és fájó szívvel vettünk búcsút egymástól ,de azzal a reménnyel hogy jövőbe újra találkozunk.

(Gáspár Kincső Noémi)

3 megjegyzés:

Grüman Róbert írta...

ugyesek vagytok, hajra vk ;)

Névtelen írta...

Nagyon jo lett a cikked,gratulalok...:)es nagyon igazad van az egesszel kapcsolatban,annyira jo volt.En is kivankozok vissza.S meg egyszer gratula nagyon vagesz cikkecske.:*

Lakatos Eva írta...

Kicsi ugyeskek...vegre itthon vagyok en is mostmar, ugyhogy gondolkozhatunk a kovetkezo programon. Vk-n talizunk..:P mar alig varom..pusz